čtvrtek 24. května 2012

Málokterý kosmetický výrobek mě oslovil tolik, jako tato báze pod oční stíny, díky které mi oční stíny a linky vydrží celý den. Už jsem vyzkoušela asi deset druhů linek, ale ve finále jsem v  polovině dopoledne stejně vypadala, jak když jsem se doma taštičce se šminky vyhla obloukem. Pokud máte stejný problém, doporučuji vám investovat cca 70 Kč do této báze. Kromě toho, že výdrž líčení je nesrovnatelná je plus i to, že jsou barvy stínů o dost výraznější.  Pokud zrovna nemáte náladu na vystínovaná očka, stačí bázi přetřít bílým stínem a následně nanést linky. 
+ cena, příjemný aplikátor, efekt maximální
- žádné

s bází x bez báze 



Připravila jsem si pro vás menší experiment. Na první fotografii vidíte samotnou bázi, na druhé hotové líčení v 7:00 a na třetí líčení (bez zásahu) v 19:00. 





4 komentáře:

  1. Ano tuto bázi jsem měla také a také jsem byla moc spokojená. Zároveň mi sloužila i jako korektor, protože mám celou oblast očí tmavší než pleť. Báze byla fajn, i konzistence, i barva - žádná oranžáda. Už mi došla a plánuju si koupit novou, takže též doporučuji :)
    A tímhle článkem vím, že aspoň nejsem jediná, kdo si na ní potrpí, protože jsem na ni četla celkem zklamané ohlasy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, jako korektor mě to využít nenapadlo, na to mi to příjde moc tekuté, ale otestuju to ;) jinak barva je fajn, taky nemám ráda ty odstíny pro indiány :)

      Vymazat
  2. zrovna jsem se na ni včera v drogerce koukala! diky za super recenzi:-)

    OdpovědětVymazat

Every comment makes me smile :)