pátek 13. července 2012

Kapitola osmnáctá aneb Udělala jsem sobě radost a pro vás recenze

 Včera jsem se rozhodla, že si udělám radost. Pořídila jsem si vysněné kočičí brýle, které mají jako bonus drobný leopardí potisk. Za 28 Kč nekup to ;). Poté jsem také zabrousila do drogérii, kde jsem si pořídila obyčejný červený lesk na rty od Maybelline, duo očních stínů NYC a bronzer od Essence.

1.) Essence  New league multi colour bronzing powder
Na první pohled mě zaujal designem v podobě károvaného vzoru. Výrobek je z řady New league, která je inspirovaná retro sportovním preppy stylem, módou na půdě britských tenisových kurtů a golfových hřišť. A teď už k praktické části. Po prvním použití jsem nebyla příliš nadšená, zdálo se mi, že je na mě bronzer příliš oranžový. Nevím, zda po dalším pokusu opadl šok z toho, že je má povětšinou bílá pleť zabarvená a nebo jsem vychytala techniku aplikace, ale byla jsem  o poznání více spokojená. Ve finále tedy tento lehce matující bronzer bez třpytek hodnotím kladně, ale upozorňuji, že při nanášení se nesmíte nechat příliš unést, jinak budete mít na obličeji nehezké pruhy. Za mě tedy ano, ale s citem!





 2.) NYC dou očních stínů žlutá x oranžová
Výrobek v malém a praktickém balení s příjemným kvalitním aplikátorem. Barvy jsou dobře pigmentované, pokud pod ně nanesete bázi, tak jsou opravdu syté a výrazné. Mně osobně žluté oční stíny nesedí k pleti (což je samozřejmě problém můj nikoli výrobce :D), proto jsem použila především oranžový stín a žlutou jsem pouze vystínovala odstín. Jsem velmi spokojená, určitě se stanou mým oblíbeným výrobkem.



2 komentáře:

Every comment makes me smile :)